انتقال زائران اربعین از شلمچه با ناوگان ایرانی امکان پذیر شد هوای کشور گرم‌تر می‌شود (یکم مرداد ۱۴۰۳) افزایش ۱.۳ درجه‌ای میانگین دمای هوای ایران در تیرماه تعطیلی و کاهش ساعت کاری ادارات و بانک‌های قم از دوم مرداد ۱۴۰۳ + جزئیات دستمزد عجیب سوادآموزی هر بیسواد در کشور خراسان‌رضوی پیشگام در واکسیناسیون دام نمرات امتحان نهایی چه زمانی اعلام می‌شود؟ بی‌اختیاری ادرار، یکی از علائم اصلی اختلال در کف لگن است بهره‌مندی ۵ هزار دانش‌آموز مشهدی از خدمات بهزیستی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (دوشنبه یکم مرداد ۱۴۰۳) | تداوم وزش باد در استان تا پایان هفته برای اولین بار در خراسان‌رضوی؛ افتتاح مرکز نگهداری شبانه‌روزی موقت اوتیسم تجویز آنتی‌بیوتیک در ایران ۱۰ درصد بیشتر از میانگین جهانی قاچاق معکوس دخانیات به دلیل قیمت پایین در ایران توصیه‌هایی در خصوص خشکی چشم | زائران اربعین مبتلا به خشکی چشم، اشک مصنوعی همراه داشته باشند کشف و ضبط ۱۳۰ قبضه سلاح جنگی غیر مجاز در شادگان خوزستان تغذیه و تحرک کافی از عوامل اثر گذار در حفظ سلامت استخوان و مفاصل است علت تأخیر در واریز حقوق تیرماه ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی | تعطیلات رسمی بهانه تأخیر در واریز حقوق و مستمری نشود! چرا مدیریت مصرف آب در تابستان امسال ضرورت دارد؟ | مراقب گرمای غیر طبیعی تابستان امسال باشید ابلاغ بیش از ۶۱ هزار میلیارد ریال از اعتبارات سرمایه‌ای خراسان رضوی ماجرای نامه مخبر برای حداقل‌بگیران تامین اجتماعی چه بود؟ | سه میلیون تومان برای متناسب‌سازی نیست! راه اندازی چهارمین مرکز خدمات جامع سلامت آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد
سرخط خبرها

آیا چای سبز برای کبد مضر است؟

  • کد خبر: ۱۳۸۴۱۴
  • ۱۴ آذر ۱۴۰۱ - ۱۶:۲۰
آیا چای سبز برای کبد مضر است؟
نتایج یک مطالعه نشان می‌دهد که عصاره چای سبز ممکن است برای کبد مضر باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، طبق نتایج یک مطالعه، مصرف طولانی مدت عصاره چای سبز با میزان دُز بالا ممکن است در برابر سرطان، بیماری‌های قلبی-عروقی، چاقی و دیابت نوع مصونیت ایجاد کند، اما ممکن است در درصد کمی از افراد باعث آسیب کبدی شود.

اما چه افرادی در معرض خطر هستند؟ محققان دانشگاه راتگرز در بررسی‌های خود به دو تغییر ژنتیکی که برخی از این خطرات را پیش‌بینی می‌کند، اشاره کردند.

حامد سماوات، نویسنده ارشد این مطالعه و استادیار علوم تغذیه در دانشکده بهداشت راتگرز گفت: درک پیش‌بینی این موضوع که چه فردی دچار آسیب کبدی می‌شود به طور بالقوه مهم است زیرا شواهد فزاینده‌ای وجود دارد که نشان می‌دهد عصاره چای سبز با دُز بالا ممکن است مزایای سلامتی قابل ‌توجهی برای افرادی داشته باشد که بتوانند با خیال راحت آن را مصرف کنند.

محققان با استفاده از داده‌های حاصل از آزمایش چای سبز مینه‌سوتا- یک مطالعه بزرگ در مورد تاثیر چای سبز بر سرطان سینه- این موضوع را بررسی کردند که آیا افرادی با تغییرات ژنتیکی خاص پس از مصرف روزانه ۸۴۳ میلی‌گرم آنتی اکسیدان اولیه در چای سبز که یک کاتچین موسوم به اپی گالوکاتچین گالات (EGCG) است، بیشتر از دیگران علائم استرس کبدی را تجربه میکنند؟

محققان دو پلی مورفیسم (چند ریختی) ژنتیکی را انتخاب کردند زیرا هر کدام تولید آنزیمی را تنظیم می‌کند که EGCG را تجزیه می‌کند. آزمایش چای سبز مینه‌سوتا به این دلیل انتخاب شد که تستی جامع از یک جمعیت مشخص بود. در این آزمایش یک ساله  بیش از ۱۰۰۰ زن یائسه حضور داشتتند که داده‌های مربوط به آنها در مدت سه، شش، ۹ و ۱۲ ماه جمع آوری شد.

تجزیه و تحلیل محققان نشان داد که علائم اولیه آسیب کبدی در زنان با یک تغییر در ژنوتیپ کاتکول-O-متیل ترانسفراز (COMT) تا حدودی بیشتر از حد طبیعی است و به شدت با تغییر در ژنوتیپ یوریدین ۵'-دی فسفو-گلوکورونوزیل ترانسفراز ۱A۴ (UGT۱A۴)  پیش بینی می شود.

به طور میانگین در شرکت کنندگانی با ژنوتیپ پرخطر UGT۱A۴، آنزیمی مشاهده شد که نشان داد فشار کبد پس از ۹ ماه مصرف مکمل چای سبز تقریبا ۸۰ درصد افزایش پیدا میکند، در حالیکه آنزیم‌هایی با ژنوتیپ‌های کم خطر شاهد افزایش ۳۰ درصدی همان آنزیم بودند.

به گزارش هندوستان تایمز، محققان با اشاره به نتایج بدست آمده تاکید کردند که هنوز راه طولانی وجود دارد تا بتوان در تشخیص افرادی که میتوانند از عصاره چای سبز به میزان بالا استفاده کنند، عمل کرد.

منبع:ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->